Är du en av oss?

Är du en light-worker som längtar efter systrar? Kan du se dig själv sprida inspiration om eteriska oljor till ditt nätverk. Toppen. Du kanske helt enkelt är redo och villig att omvandla din passion till en del av din business. Om så är fallet, är vi här för att stödja dig.

Vi arbetar alla på helt olika och unika sätt med doTERRAS oljor (vissa av oss har det som heltidssysselsättning, andra som en del av verksamheten och några som en hobby som ger lite extra inkomst). Det vi har gemensamt är att vi älskar produkterna och det går inte en dag utan att vi använder dem på ett eller annat sätt. Företaget doTERRA står för top of the line när det gäller produktion, kvalitet och hållbarhet. Vi älskar hur dessa oljor hjälper oss att höja vibrationen i alla aspekter av våra liv.

Och nu är vi här för att stötta dig att göra detsamma. Det finns ett omfattande affärsprogram som du får ta del av om du känner dig passionerad för dessa oljor. Du behöver alltså inte återuppfinna hjulet. Att skapa ett företag ur din passion kräver engagemang och arbete. Men belöningarna är oändliga. Så inte för de lata, men för de som drivs av passion. Btw, vi har även en lösning för de som inte vill lägga tid på detta men som har ett betydande community att sprida till.

Om det här låter intressant för dig boka gärna en tid nedan så att vi kan prata vidare.

Ser fram emot att höra från dig!